ICON/LOGINandroidantennes_outlinecalendar_outlinecall_outlinechatcheckmarkcheckmarkcheckmarkarrow-downarrow-downarrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-leftarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-uparrow-downcommunities_outlinecountdown_outlinediy_outlinedsl_outlineeditArtboard 1Artboard 1ICON/PDF Copycommunities_outlinefrequentie_outlineicon-5ghzicon-2-4ghzinformation_outlineICON/INTERNETICON/INTERNETmeterlightbulb_graphicallocation_outlinemicrowave_outlinemy-location_outlineicon-pdfpower-plug_outlinedevices-off_outlineuit_outlinesatellite-dish_outlinesettings_outlinekundencenter-v3_outlinetools_outlineArtboard 1unplug_outlinewifi-location_outlineafstand_wifiwlan_outline 2

Extra interactieve tv box(en) aansluiten

Wil je op meerdere TV's genieten van de T-Mobile Thuis TV-diensten, dan kun je via onze Klantenservice extra Interactieve TV Boxen bestellen. Je kunt kiezen uit Interactieve TV Boxen met of zonder harddiskrecorder. Een harddiskrecorder stelt je in staat om programma's te pauzeren of op te nemen.

AANSLUITEN VAN MEERDERE TV BOX(EN)

Op het modem heb je twee beschikbare TV poorten: op de extra beschikbare poort wordt je tweede interactieve TV geactiveerd. Heb je meer dan 2 interactieve TV boxen dan kun je gebruikmaken van de splitter die we je hebben gestuurd. Maak hieronder de keuze voor de TV Box die je wilt aansluiten en met een aantal eenvoudige stappen helpen we je door de installatie heen.

 • Huawei
  Huawei
  Draytek 2130
  Draytek 2130
  Draytek 2132
  Draytek 2132
 • Huawei
  Huawei
  Draytek 2130
  Draytek 2130
  Draytek 2132
  Draytek 2132

HOEVEEL TV BOXEN KUN JE AANSLUITEN?

Glasvezel Internet

Je kunt op een glasvezel internet aansluiting gebruikmaken van maximaal vier Interactieve TV Boxen. Om meer dan twee Interactieve TV Boxen met het modem te verbinden, krijg je van ons gratis een splitter in bruikleen opgestuurd.

Standaard Internet (DSL)

In tegenstelling tot Glasvezel internet is bij Standaard internet (DSL) het aantal Interactieve TV Boxen dat je kunt aansluiten afhankelijk van de beschikbare snelheid op jouw adres. Neem contact op met onze Klantenservice om de mogelijkheden door te nemen.

Extra interactieve TV Box bestellen

Heb je een extra Interactieve TV Box nodig? Geen probleem. Bij T-Mobile Thuis kan dit voor slecht € 5,- per maand. Neem contact met ons op en wij zorgen dat je zo snel mogelijk een extra Interactieve TV Box hebt.

We helpen je graag persoonlijk verder

Of bereik ons via:
0800-0092
Openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag 7:00 - 22:00 uur
Zon- en feestdagen: 9:00-18:00 uur
Let op! Zorg dat je je bankrekeningnummer bij de hand hebt, zodat we je sneller kunnen helpen.
Stel je vraag via ons Forum
Stel 24 uur per dag je vraag aan onze online community
Ga naar het Forum

Zoek binnen alle PAGINA'S van T-Mobile