ICON/LOGINandroidantennes_outlinecalendar_outlinecall_outlinechatcheckmarkcheckmarkcheckmarkarrow-downarrow-downarrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-leftarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-uparrow-downcommunities_outlinecountdown_outlinedial-pad_outlinediy_outlinedsl_outlineeditArtboard 1Artboard 1ICON/PDF Copycommunities_outlinefrequentie_outlineicon-5ghzicon-2-4ghzinformation_outlineICON/INTERNETICON/INTERNETmeterlightbulb_graphicallocation_outlinemicrowave_outlinemy-location_outlineicon-pdfpower-plug_outlinedevices-off_outlineuit_outlinesatellite-dish_outlinesettings_outlinekundencenter-v3_outlinetools_outlineArtboard 1unplug_outlinevoicemail-message_outlinewifi-location_outlineafstand_wifiwlan_outline 2

Programma of uitzending gemist

Uitzending gemist en niet opgenomen? Met Programma Gemist kun je uitzendingen van NPO 1,2,3, SBS6, SBS9, Net5 en Veronica terugkijken. Bij T-Mobile Thuis kan dit tot wel 10 dagen terug. Lees hieronder hoe je dat doet.

Hoe kijk ik een programma of uitzending terug?

Ga naar "On Demand" en selecteer "Gemist". Kies de zendergroep waarop een gemist programma te zien is. Nu kan je zoeken op dag, genre of letter.

Heb je het programma gevonden, dan krijg je een overzicht van het aantal beschikbare afleveringen en informatie over het programma. Druk op "Play" of "OK" om de gemiste uitzending af te spelen. Pauzeren, vooruit- en terugspoelen is gewoon mogelijk.

Ook is het mogelijk om direct de Programma Gemist omgeving te openen van de zender die je aan het kijken bent. Dit doe je door rodeknop in te drukken. Nu wordt de Programma Gemist omgeving geopend van de betreffende zender (indien beschikbaar).

Hoe lang is de programma of uitzending beschikbaar?

De desbetreffende TV zender bepaalt wat er voor Programma Gemist beschikbaar is en voor hoelang. Dit verschilt dus per zender.

We helpen je graag persoonlijk verder

0800-0092
Openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag 7:00 - 22:00 uur
Zon- en feestdagen: 9:00-18:00 uur
Let op! Zorg dat je je bankrekeningnummer bij de hand hebt, zodat we je sneller kunnen helpen.
Stel je vraag via ons Forum
Stel 24 uur per dag je vraag aan onze online community
Ga naar ons Forum

Zoek binnen alle PAGINA'S van T-Mobile