Meest gebruikte TV mogelijkheden


Een nieuw TV-menu kan even wennen zijn. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en instellingen. Lees hier meer over de meest gebruikte opties van onze TV-dienst.


Aan- en uitzetten

Wanneer de Interactieve TV Box uitstaat, brandt er een rood lampje. Druk op "STB" om de box aan te zetten. Er gaat een blauw lampje branden.

Wanneer je voor de eerste keer de Interactieve TV Box aanzet, gaat het blauwe lampje knipperen. Dit betekent dat het systeem opstart en dit kan 2-3 minuten duren. Zodra het blauwe lampje constant brandt, is de box opgestart.


Het hoofdmenu

In het hoofdmenu vind je alle mogelijkheden van de Interactieve TV Box. De indeling van het menu bestaat uit: "Live" , "On Demand" en "Instellingen".

  • Onder "Live" vind je de basisdiensten: "Gids", "Radio luisteren" en "TV kijken".
  • Onder "On Demand" staan alle diensten waarbij je zelf bepaalt wanneer je kijkt. Zoals "De Videoshop" (als dit in je zenderpakket zit). Wanneer je de dienst "Gemist" selecteert, kun je uitzendingen terugkijken van NPO 1, 2, 3, SBS6, SBS9, Veronica, Net5 en FOX Sports 1 Eredivisie (Als je FOX Sports Compleet in je pakket hebt). Heb je een Interactieve TV Box met harddiskrecorder, dan staat hier ook "Opnames".
  • Onder "Instellingen" vind je "Favorieten", "Kinderslot", "Video en audio" en "Systeeminformatie". Maak gebruik van de vier navigatieknoppen om te navigeren tussen de diverse lagen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de TV-dienst, het menu en opname mogelijkheden neem dan een kijkje in de handleiding.

We helpen je graag persoonlijk verder