ICON/LOGINandroidantennes_outlinecalendar_outlinecall_outlinechatcheckmarkcheckmarkcheckmarkcheckmarkarrow-downarrow-downarrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-leftarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-uparrow-downcommunities_outlinecountdown_outlinedial-pad_outlinediy_outlinedsl_outlineeditArtboard 1Artboard 1ICON/PDF Copycommunities_outlinefrequentie_outlinegeenwticon-5ghzicon-2-4ghzinformation_outlineICON/INTERNETICON/INTERNETmeterlightbulb_graphicallocation_outlinemicrowave_outlinemy-location_outlineicon-pdfpower-plug_outlinedevices-off_outlineuit_outlinesatellite-dish_outlinesettings_outlinekundencenter-v3_outlinetools_outlinetv-apps_outlinetv-archive_outlineArtboard 1unplug_outlinevoicemail-message_outlinewifi-location_outlineafstand_wifiwlan_outline 2

Wifi wachtwoord veranderen

Je Wifi-wachtwoord wijzigen kost je slechts enkele minuten. Heb je een Huawei modem in huis? Log dan in op My T-Mobile Thuis om het wachtwoord eenvoudig te wijzigen. Kies hieronder welk modem je in huis hebt om te bekijken hoe je het Wifi-wachtwoord voor jouw modem wijzigt.

Kies het modem dat je in huis hebt

Wifi-wachtwoord veranderen voor Zyxel modem

  • Zorg voor een sterk wachtwoord dat minimaal bestaat uit minimaal 8 karakters waarvan: een hoofdletter, een kleine letter, een nummer en een speciaal karakter zoals @, #, $ en %.

Wifi-wachtwoord veranderen voor Huawei modem

  • Zorg voor een sterk wachtwoord dat minimaal bestaat uit minimaal 8 karakters waarvan: een hoofdletter, een kleine letter, een nummer en een speciaal karakter zoals @, #, $ en %.

Wifi-wachtwoord veranderen voor Draytek 2130

Wifi-wachtwoord veranderen voor Draytek 2132

Wil je contact met ons?

Of bereik ons via:
0800-0092
Openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag 7:00 - 22:00 uur
Zon- en feestdagen: 9:00-18:00 uur
Let op! Zorg dat je je bankrekeningnummer bij de hand hebt, zodat we je sneller kunnen helpen.
Stel je vraag via ons Forum
Stel 24 uur per dag je vraag aan onze online community
Ga naar ons Forum

Zoek binnen alle pagina's van T-Mobile