ICON/LOGINandroidantennes_outlinecalendar_outlinecall_outlinechatcheckmarkcheckmarkcheckmarkcheckmarkarrow-downarrow-downarrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-leftarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-uparrow-downcommunities_outlinecountdown_outlinedial-pad_outlinediy_outlinedsl_outlineeditArtboard 1Artboard 1ICON/PDF Copycommunities_outlinefrequentie_outlinegeenwticon-5ghzicon-2-4ghzinformation_outlineICON/INTERNETICON/INTERNETmeterlightbulb_graphicallocation_outlinemicrowave_outlinemy-location_outlineicon-pdfpower-plug_outlinedevices-off_outlineuit_outlinesatellite-dish_outlinesettings_outlinekundencenter-v3_outlinetools_outlinetv-apps_outlinetv-archive_outlineArtboard 1unplug_outlinevoicemail-message_outlinewifi-location_outlineafstand_wifiwlan_outline 2

Klantvoordeel met Uit & Thuis van T-Mobile

Heb je een T-Mobile Thuis internetabonnement? Combineer deze met één of meerdere mobiele abonnementen van T-Mobile en meld je aan voor T-Mobile Klantvoordeel. Wie een abonnement voor mobiel én thuis combineert, ontvangt aantrekkelijke klantvoordelen:

  • Het snelst mogelijke internet van T-Mobile voor thuis en Unlimited internet op je mobiel voor maar € 25,- per maand per abonnement. (excl. inflatiecorrectie).*
  • Maandelijks extra korting op je mobiele abonnement met een databundel (van maximaal 10 GB p/mnd) in combinatie met een T-Mobile Thuis internetabonnement.*

Aanmelden bij T-Mobile Klantvoordeel

Meld jouw T-Mobile Thuis abonnement aan en je abonnement wordt vanzelf toegevoegd aan het T-Mobile Klantvoordeel overzicht.

  • Onder de tab 'T-Mobile Klantvoordeel' zie je nu je Thuis abonnement. Klik in het blok 'Nodig een abonnement uit voor (meer) voordeel', vul het mobiele nummer in dat je wilt uitnodigen en klik op 'Uitnodigen'. Het mobiele nummer dat je hebt ingevuld ontvangt een SMS met de uitnodiging. In de SMS staat een link om de uitnodiging te accepteren via My T-Mobile.

    Let op! Zorg ervoor dat het adres (en huisnummertoevoeging) van je mobiele abonnementen precies overeenkomt met het adres van je T-Mobile Thuis abonnement. Alleen dan kunnen we een goede koppeling maken.

Combineer een abonnement voor mobiel én thuis

Heb je al T-Mobile voor thuis, maar nog niet voor mobiel? Ook voor jou is er Uit & Thuis. Door een mobiel abonnement van T-Mobile erbij te nemen verzeker je jezelf van aantrekkelijke voordelen. Kies voor een mobiel abonnement dat bij je past en activeer je Klantvoordeel.

Naar Mobiele abonnementen
Uit & Thuis

Veelgestelde vragen

Over Klantvoordeel aanmelden
Over Klantvoordeel wijzigen
Over Klantvoordeel afgesloten voor 29 oktober 2019

Veelgestelde vragen op ons Forum


[Nieuws] Introductie Uit & Thuis

"Heb je na al deze informatie en antwoorden nog een vraag voor ons laat het in een reactie in dit topic weten!"
Lees verder

Hebben we je vraag beantwoord? Wil je contact met ons?

En? Heb je kunnen vinden waar je naar zocht op deze pagina?

Geweldig!

6.131

Klanten en jij hebben hun antwoord kunnen vinden via onze online klantenservice

Chat nu met 1 van onze medewerkers

"Hoi, mijn collega’s en ik zijn online om via de chat al je vragen te beantwoorden."

Start de chat
Of bereik ons via:

T-Mobile thuis forum:

T-Mobile thuis forum Nu online 65.556 vragen al beantwoord

Forum

Stel je vraag of lees wat anderen hebben gevraagd aan onze Community op ons Forum. Zij staan 24 uur per dag voor je klaar.

Naar het Forum
Of bereik ons via:
Of bereik ons via:
0800-0092
Openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag 7:00 - 22:00 uur
Zon- en feestdagen: 9:00-18:00 uur
Let op! Zorg dat je je bankrekeningnummer bij de hand hebt, zodat we je sneller kunnen helpen.
Stel je vraag via ons Forum
Stel 24 uur per dag je vraag aan onze online community
Ga naar ons Forum

Zoek binnen alle pagina's van T-Mobile