ICON/LOGINandroidantennes_outlinecalendar_outlinecall_outlinechatcheckmarkcheckmarkcheckmarkcheckmarkarrow-downarrow-downarrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-leftarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-uparrow-downcommunities_outlinecountdown_outlinedial-pad_outlinediy_outlinedsl_outlineeditArtboard 1Artboard 1ICON/PDF Copycommunities_outlinefrequentie_outlinegeenwticon-5ghzicon-2-4ghzinformation_outlineICON/INTERNETICON/INTERNETmeterlightbulb_graphicallocation_outlinemicrowave_outlinemy-location_outlineicon-pdfpower-plug_outlinedevices-off_outlineuit_outlinesatellite-dish_outlinesettings_outlinekundencenter-v3_outlinetools_outlinetv-apps_outlinetv-archive_outlineArtboard 1unplug_outlinevoicemail-message_outlinewifi-location_outlineafstand_wifiwlan_outline 2

Bellimiet van T-Mobile Thuis

Met vast Bellen van T-Mobile Thuis heb je een maandelijks bellimiet van € 200,- op je gebruikskosten. Zo word je niet verrast door hoge kosten. Je kunt je gebruikskosten voor je vast Bellen abonnement altijd bekijken in My T-Mobile Thuis. Deze kosten zie je de volgende maand op je rekening. Kom je in de buurt van het bellimiet, dan ontvang je van ons ook nog een e-mail.

Bekijk gebruikskosten

Ga je over de grens van € 200,- dan kun je tijdelijk niet meer bellen. Gebeld worden kan dan nog wel. De blokkering gaat in op het moment dat je je laatste telefoongesprek afrondt en je de bellimiet dan hebt gepasseerd.

Wil je weer kunnen bellen of wil je een hogere bellimiet, neem dan contact op met onze Klantenservice voor de mogelijkheden.

Vraag ons Forum
Bel gratis onze klantenservice:

0800-0092

Beschikbaar:
Maandag t/m zaterdag 7:00 - 22:00 uur
Zon- en feestdagen: 9:00 - 18:00 uur

Let op! Zorg dat je je bankrekeningnummer bij de hand hebt, zodat we je sneller kunnen helpen.

Of neem contact op met onze specialisten van online Klantenservice. (geen wachttijd).

Veelgestelde vragen op ons Forum


T-Mobile Thuis – Alles over Telefonie?

Bellen met een draadje naar de muur. Hier vind je alles over Thuis Bellen... Lees verder

Wil je contact met ons?

Of bereik ons via:
0800-0092
Openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag 7:00 - 22:00 uur
Zon- en feestdagen: 9:00-18:00 uur
Let op! Zorg dat je je bankrekeningnummer bij de hand hebt, zodat we je sneller kunnen helpen.
Stel je vraag via ons Forum
Stel 24 uur per dag je vraag aan onze online community
Ga naar ons Forum

Zoek binnen alle pagina's van T-Mobile