ICON/LOGINandroidantennes_outlinecalendar_outlinecall_outlinechatcheckmarkcheckmarkcheckmarkcheckmarkarrow-downarrow-downarrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-leftarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-uparrow-downcommunities_outlinecountdown_outlinedial-pad_outlinediy_outlinedsl_outlineeditArtboard 1Artboard 1ICON/PDF Copycommunities_outlinefrequentie_outlinegeenwticon-5ghzicon-2-4ghzinformation_outlineICON/INTERNETICON/INTERNETmeterlightbulb_graphicallocation_outlinemicrowave_outlinemy-location_outlineicon-pdfpower-plug_outlinedevices-off_outlineuit_outlinesatellite-dish_outlinesettings_outlinekundencenter-v3_outlinetools_outlinetv-apps_outlinetv-archive_outlineArtboard 1unplug_outlinevoicemail-message_outlinewifi-location_outlineafstand_wifiwlan_outline 2

Telefoon­instellingen

Een vaste telefoonlijn heeft een aantal handige functies. Hier bespreken we hoe het doorschakelen van je vaste telefoonnummer naar je mobiel werkt, of het instellen van een alternatief nummer. Ook leggen we je uit hoe je bepaalde nummers kan blokkeren en hoe je nummerherkenning kan instellen.

Doorschakelen van je vaste telefoonnummer

Wil je altijd bereikbaar zijn voor familie en vrienden, dan kun je je vaste telefoonnummer doorschakelen naar een alternatief nummer.

Niet gelukt?

Lukt het je niet om dit te wijzigen in My T-Mobile Thuis? Je kunt het doorschakelen van je vaste lijn ook telefonisch regelen. Bel dan 1233 vanaf de telefoonlijn die je wil doorschakelen en kies voor optie 3 in het telefoonmenu. Na het doorlopen van de stappen is je nummer doorgeschakeld.

Nummers blokkeren

Wil je het overzicht houden of onverwachte kosten voorkomen over een specifieke type telefoonnummers? Blokkeer deze dan direct in je My T-Mobile Thuis.

Nummer deblokkeren?

Volg de bovenstaande stappen opnieuw. Vink het type nummers dat je wilt deblokkeren weer uit en klik op ‘Opslaan’. De blokkade is per direct verwijderd.

Nummerherkenning

Met nummerherkenning kun je zien door wie je gebeld wordt voordat je opneemt. Niet alle telefoons hebben deze optie.

Je kunt dit controleren door met je vaste telefoon te bellen naar 085-7732598 en op een toets te drukken. Ondersteunt je telefoon nummerherkenning, dan zal je een terugkoppeling krijgen. Heb je bijvoorbeeld een 5 ingetoetst, zal je een stem horen die ‘VIJF’ uitspreekt. Krijg je niks te horen, dan kun je geen gebruik maken van nummerherkenning.

Je telefoonnummer in de telefoongids

Bij het aanvragen van je vaste telefoonlijn bij ons heb je aangegeven of je wel of niet vermeld wil worden in de telefoongids. Als je dit wilt wijzigen, kun je terecht op www.mijnnummervermelding.nl. Hier kun je aanpassingen maken voor je vermelding in zowel de online als de papieren telefoongids. Houd er rekening mee dat een wijziging in de papieren telefoongids enige tijd kan duren.

Veelgestelde vragen op ons Forum


T-Mobile Thuis - Alles over Telefonie

Bellen met een draadje naar de muur. Hier vind je alles over Thuis Bellen... Lees verder

Hebben we je vraag beantwoord? Wil je contact met ons?

En? Heb je kunnen vinden waar je naar zocht op deze pagina?

Geweldig!

6.131

Klanten en jij hebben hun antwoord kunnen vinden via onze online klantenservice

Chat nu met 1 van onze medewerkers

"Hoi, mijn collega’s en ik zijn online om via de chat al je vragen te beantwoorden."

Start de chat
Of bereik ons via:

T-Mobile thuis forum:

T-Mobile thuis forum Nu online 65.556 vragen al beantwoord

Forum

Stel je vraag of lees wat anderen hebben gevraagd aan onze Community op ons Forum. Zij staan 24 uur per dag voor je klaar.

Naar het Forum
Of bereik ons via:
Of bereik ons via:
0800-0092
Openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag 7:00 - 22:00 uur
Zon- en feestdagen: 9:00-18:00 uur
Let op! Zorg dat je je bankrekeningnummer bij de hand hebt, zodat we je sneller kunnen helpen.
Stel je vraag via ons Forum
Stel 24 uur per dag je vraag aan onze online community
Ga naar ons Forum

Zoek binnen alle pagina's van T-Mobile