ICON/LOGINandroidantennes_outlinecalendar_outlinecall_outlinechatcheckmarkcheckmarkcheckmarkarrow-downarrow-downarrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-leftarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-uparrow-downcommunities_outlinecountdown_outlinedial-pad_outlinediy_outlinedsl_outlineeditArtboard 1Artboard 1ICON/PDF Copycommunities_outlinefrequentie_outlineicon-5ghzicon-2-4ghzinformation_outlineICON/INTERNETICON/INTERNETmeterlightbulb_graphicallocation_outlinemicrowave_outlinemy-location_outlineicon-pdfpower-plug_outlinedevices-off_outlineuit_outlinesatellite-dish_outlinesettings_outlinekundencenter-v3_outlinetools_outlinetv-apps_outlinetv-archive_outlineArtboard 1unplug_outlinevoicemail-message_outlinewifi-location_outlineafstand_wifiwlan_outline 2

Favorieten instellen

Kies Favorieten 1 of één van de andere lijsten in het menu en klik op “OK”. In het overzicht zie je de zenders die zijn toegevoegd aan de lijst. Nog geen zenders toegevoegd? Dan gaan we dat nu doen.

 • Selecteer ‘Wijzig zenders’ en druk op “OK”. Links zie je alle zenders uit je zenderpakket. Vanuit hier kun je één voor één zenders toevoegen aan de favorietenlijst. Ga naar de zender die je wilt toevoegen en druk op “OK”. De zender staat nu in de favorietenlijst in de rechterkolom.

  Je kunt ook alle zenders tegelijkertijd toevoegen met ‘Voeg alle zenders toe’. Wil je alle zenders verwijderen uit de favorietenlijst? Selecteer dan ‘Verwijder alle zenders’.

  Zenders toevoegen of verwijderen
 • Selecteer ‘Activeer Favorieten 1’ om de lijst te activeren. Je kunt dit altijd weer terugdraaien door ‘Deactiveer Favorieten 1’ te selecteren. Je kunt maximaal vijf verschillende lijsten samenstellen.

 • Vind je het handig om de meest bekeken zenders bovenaan te zetten of heb je de zenders liever per omroep op een rijtje? Kies ‘Wijzig volgorde’ en dan “OK”. Selecteer de zender die je wilt verplaatsen en druk weer op “OK”. Nu kun je de zender hoger of lager in de lijst zetten met de navigatiepijltjes op je afstandbediening. Staat de zender op de juiste plek? Druk op “OK” en activeer de lijst.

  Pas de volgorde aan
 • Hulp op afstand

  Kom je er niet uit? Neem contact op met ons via Facebook of Twitter. Je kunt ook bellen of chatten met onze Klantenservice. Zelfs op afstand kunnen we al een hoop voor je oplossen.

  • Stel direct je vraag!

   via Facebook

   Maandag t/m vrijdag 8.00 - 20.00 uur

   Ga naar Facebook
  • Stel direct je vraag!

   via Twitter

   Maandag t/m vrijdag 8.00 - 20.00 uur

   Ga naar Twitter

We helpen je graag persoonlijk verder

Of bereik ons via:
0800-0092
Openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag 7:00 - 22:00 uur
Zon- en feestdagen: 9:00-18:00 uur
Let op! Zorg dat je je bankrekeningnummer bij de hand hebt, zodat we je sneller kunnen helpen.
Stel je vraag via ons Forum
Stel 24 uur per dag je vraag aan onze online community
Ga naar ons Forum

Zoek binnen alle pagina's van T-Mobile