ICON/LOGINandroidantennes_outlinecalendar_outlinecall_outlinechatcheckmarkcheckmarkcheckmarkcheckmarkarrow-downarrow-downarrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-leftarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-uparrow-downcommunities_outlinecountdown_outlinedial-pad_outlinediy_outlinedsl_outlineeditArtboard 1Artboard 1ICON/PDF Copycommunities_outlinefrequentie_outlinegeenwticon-5ghzicon-2-4ghzinformation_outlineICON/INTERNETICON/INTERNETmeterlightbulb_graphicallocation_outlinemicrowave_outlinemy-location_outlineicon-pdfpower-plug_outlinedevices-off_outlineuit_outlinesatellite-dish_outlinesettings_outlinekundencenter-v3_outlinetools_outlinetv-apps_outlinetv-archive_outlineArtboard 1unplug_outlinevoicemail-message_outlinewifi-location_outlineafstand_wifiwlan_outline 2

Kinderslot op je TV

Met het Kinderslot op TV heb je meer controle over wat je kinderen op TV kijken. Je kunt hiermee bepaalde zenders en de bijbehorende programma-informatie afschermen. Deze geblokkeerde zenders zijn dan alleen nog toegankelijk met de TV-pincode.

Kinderslot instellen of opheffen

Handig om te weten

 • Je kunt er ook voor kiezen om het Kinderslot weer permanent uit te zetten. Dit geldt dan voor alle zenders die geblokkeerd waren. Hiervoor doorloop je bovenstaande stappen nogmaals. Nadat het Kinderslot verwijderd is, zullen alle slotjes verdwenen zijn.

  Zenders blokkeren met het kinderslot
 • Een overzicht van alle geblokkeerde zenders is heel eenvoudig te vinden onder de optie "Geblokkeerde zenders". Je vindt deze optie in het menu onder "Instellingen" en dan "Kinderslot".

  Je ziet dit natuurlijk ook op de zender zelf. De zender gaat "op zwart" inclusief een melding waarom de zender op zwart staat. In de "Gids" en "Mini Gids" is het slotje zichtbaar voor de naam van de zender.

  Zenders blokkeren met het kinderslot

  Voorbeeld: Mini Gids

  Zenders blokkeren met het kinderslot

  Voorbeeld: Gids

 • Via één van de geblokkeerde zenders

  Het is mogelijk om tijdelijk alle geblokkeerde zenders vrij te geven. Ga naar één van de geblokkeerde zenders en druk op “OK”. Vul vervolgens de TV-pincode in. Nu zal de blokkade tijdelijk worden opgeheven voor alle zenders die geblokkeerd waren.

  Via het menu

  Ook kun je via het menu je alle zenders tijdelijk vrijgeven. Onder "Instellingen" en dan "Kinderslot” vind je de button "Alle zenders vrijgeven". Selecteer deze en druk op ‘Ok’.

  De button “Alle zenders vrijgeven” wijzigt daarna automatisch in "Opnieuw vergrendelen". Met deze optie kun je alle tijdelijk vrijgegeven zenders direct weer opnieuw vergrendelen. Gebruik je deze optie niet, dan worden alle zenders tijdelijk vrijgegeven voor de periode van 15 minuten. Dit is de standaardinstelling onder "Geavanceerd".

  Instellen duur tijdelijk uitschakelen Kinderslot

  Je kunt via de optie "Geavanceerd" ook zelf aangeven hoe lang je de tijdelijk opheffing wilt laten gelden. Binnen deze periode is het mogelijk om alle (geblokkeerde) zenders te bekijken zonder de TV-pincode in te voeren. Na deze periode worden alle zenders automatisch weer geblokkeerd.

Veelgestelde vragen op ons Forum


T-Mobile Thuis - Alles over Televisie

Extra TV pakket? TV op je mobiel? Of een vraag over een foutmelding? Kom maar binnen... Lees verder

Hebben we je vraag beantwoord? Wil je contact met ons?

En? Heb je kunnen vinden waar je naar zocht op deze pagina?

Geweldig!

6.131

Klanten en jij hebben hun antwoord kunnen vinden via onze online klantenservice

Chat nu met 1 van onze medewerkers

"Hoi, mijn collega’s en ik zijn online om via de chat al je vragen te beantwoorden."

Start de chat
Of bereik ons via:

T-Mobile thuis forum:

T-Mobile thuis forum Nu online 65.556 vragen al beantwoord

Forum

Stel je vraag of lees wat anderen hebben gevraagd aan onze Community op ons Forum. Zij staan 24 uur per dag voor je klaar.

Naar het Forum
Of bereik ons via:
Of bereik ons via:
0800-0092
Openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag 7:00 - 22:00 uur
Zon- en feestdagen: 9:00-18:00 uur
Let op! Zorg dat je je bankrekeningnummer bij de hand hebt, zodat we je sneller kunnen helpen.
Stel je vraag via ons Forum
Stel 24 uur per dag je vraag aan onze online community
Ga naar ons Forum

Zoek binnen alle pagina's van T-Mobile