ICON/LOGINandroidantennes_outlinecalendar_outlinecall_outlinechatcheckmarkcheckmarkcheckmarkcheckmarkarrow-downarrow-downarrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-leftarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-uparrow-downcommunities_outlinecountdown_outlinedial-pad_outlinediy_outlinedsl_outlineeditArtboard 1Artboard 1ICON/PDF Copycommunities_outlinefrequentie_outlinegeenwticon-5ghzicon-2-4ghzinformation_outlineICON/INTERNETICON/INTERNETmeterlightbulb_graphicallocation_outlinemicrowave_outlinemy-location_outlineicon-pdfpower-plug_outlinedevices-off_outlineuit_outlinesatellite-dish_outlinesettings_outlinekundencenter-v3_outlinetools_outlinetv-apps_outlinetv-archive_outlineArtboard 1unplug_outlinevoicemail-message_outlinewifi-location_outlineafstand_wifiwlan_outline 2

Opnemen en pauzeren van TV programma’s

Het is vast wel eens gebeurd. Zit je lekker een film te kijken, word je gebeld of moet je naar de wc. Met T-Mobile Thuis hoef je niets meer te missen. Je hebt in je TV-menu verschillende opties om het TV kijken leuker en makkelijker te maken. We vertellen je hier meer over het opnemen van jouw favoriete TV programma's en het pauzeren van live TV programma’s.

Opnemen

Opnemen is beschikbaar bij de Interactieve TV Box met harddiskrecorder. Heb je deze nog niet, kijk dan hier hoe je er een bestelt. Met zelfs twee programma's tegelijk opnemen als je Glasvezel internet hebt.

T-Mobile Thuis Video On Demand

Opnemen

Opnemen kan met deze TV Boxen
… …
Opnemen kan op meerdere manieren
  • Wil je tijdens het kijken van een programma dit programma opnemen? Druk dan op je afstandsbediening op "REC". In beeld verschijnt dan dat de opname is gestart. De opname stopt vanzelf zodra het programma is afgelopen. Je kunt gewoon zappen zonder dat je de opname hindert. Druk nogmaals op de "REC" om de opname te bewerken.

  • Open "Guide" of de "Mini Gids" en selecteer het programma dat je wilt opnemen. Druk op de "REC" en er verschijnt een opname-icoontje bij het geselecteerde programma. Ook kun je een opname inplannen vanuit de programma-informatie. Selecteer dan het programma in de "Mini Gids" of de "Gids" en druk op "OK" of gebruik de knop "INFO" en kies vervolgens in het submenu voor de optie "Opnemen".

  • Je kunt een opname ook bewerken. Selecteer via de “Gids” of “Mini Gids” de opname en druk op “REC”. Je kunt nu de opname stoppen, verwijderen, een herhaling inplannen of ingeplande opnames verwijderen. Wil je de eindtijd van de opname wijzigen? Selecteer dan “Eindtijd” en navigeer naar links om te verkorten of rechts om te verlengen.

Live TV pauzeren

Even een pauze? Druk dan op de pauzeknop knop. Het beeld blijft stilstaan en er verschijnt een pauzeteken in de "Mini Gids". Druk op de pauzeknop knop en het programma gaat gewoon verder. Zo hoef je nooit meer wat te missen.

Druk je tijdens een gepauzeerd programma op de exitknop knop dan ga je terug naar live TV kijken.

In de pauzestand kun je niet naar een ander kanaal zappen. Wil je dat wel, druk dan eerst op de exitknop knop of bevestig de waarschuwing die verschijnt wanneer je toch een andere zender selecteert.

Meer informatie

Wil je meer weten over TV van T-Mobile Thuis, het menu of de opname mogelijkheden? Neem dan een kijkje in de handleiding.

Veelgestelde vragen op ons Forum


T-Mobile Thuis - Alles over Televisie

Extra TV pakket? TV op je mobiel? Of een vraag over een foutmelding? Kom maar binnen... Lees verder

Hebben we je vraag beantwoord? Wil je contact met ons?

En? Heb je kunnen vinden waar je naar zocht op deze pagina?

Geweldig!

6.131

Klanten en jij hebben hun antwoord kunnen vinden via onze online klantenservice

Chat nu met 1 van onze medewerkers

"Hoi, mijn collega’s en ik zijn online om via de chat al je vragen te beantwoorden."

Start de chat
Of bereik ons via:

T-Mobile thuis forum:

T-Mobile thuis forum Nu online 65.556 vragen al beantwoord

Forum

Stel je vraag of lees wat anderen hebben gevraagd aan onze Community op ons Forum. Zij staan 24 uur per dag voor je klaar.

Naar het Forum
Of bereik ons via:
Of bereik ons via:
0800-0092
Openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag 7:00 - 22:00 uur
Zon- en feestdagen: 9:00-18:00 uur
Let op! Zorg dat je je bankrekeningnummer bij de hand hebt, zodat we je sneller kunnen helpen.
Stel je vraag via ons Forum
Stel 24 uur per dag je vraag aan onze online community
Ga naar ons Forum

Zoek binnen alle pagina's van T-Mobile