ICON/LOGINandroidantennes_outlinecalendar_outlinecall_outlinechatcheckmarkcheckmarkcheckmarkcheckmarkarrow-downarrow-downarrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-leftarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-uparrow-downcommunities_outlinecountdown_outlinedial-pad_outlinediy_outlinedsl_outlineeditArtboard 1Artboard 1ICON/PDF Copycommunities_outlinefrequentie_outlinegeenwticon-5ghzicon-2-4ghzinformation_outlineICON/INTERNETICON/INTERNETmeterlightbulb_graphicallocation_outlinemicrowave_outlinemy-location_outlineicon-pdfpower-plug_outlinedevices-off_outlineuit_outlinesatellite-dish_outlinesettings_outlinekundencenter-v3_outlinetools_outlinetv-apps_outlinetv-archive_outlineArtboard 1unplug_outlinevoicemail-message_outlinewifi-location_outlineafstand_wifiwlan_outline 2

TV via Coaxkabel

T-Mobile Thuis ondersteunt analoog TV-kijken niet. Lees hieronder alles over de T-Mobile Thuis TV-dienst.

Standaard installatie TV

T-Mobile Thuis biedt géén analoge TV. Dit betekent dat we nieuwe kabels moeten trekken bij het installeren van je TV-diensten. Er komt dus een nieuwe kabel van je modem naar je Interactieve TV Box(en), ook als je TV aan wilt sluiten in andere kamers of op andere verdiepingen binnen je huis. Hiervoor gebruiken we internetkabels (ethernet). Het installeren van extra hardware of extra kabels valt niet onder de basisinstallatie.

MoCA Adapters

MoCA is de afkorting voor Multimedia over Coax Alliance, de universele standaard voor home entertainment-netwerken. MoCA adapters worden gebruikt voor het omzetten en transporteren van een IP-signaal via (bestaande, reeds aanwezige) coax-kabel.

De adapter kun je gebruiken op plaatsen waar je geen kabels wilt hebben. Ook kan het een oplossing bieden als blijkt dat er geen kabels mogelijk zijn of het moeilijk (extra werk) kan worden aangelegd.

De MoCA Adapter is te koop bij de meeste electronicazaken, maar kan ook aangeschaft worden bij de installatiemonteur van Guidion B.V.

Voordelen van de MoCa Adapter:
  • Eenvoudige installatie: "Plug & Play"'.
  • Je haalt datasnelheden tot 175Mbps. (10-40Mbps bij Wifi).
  • Is ontworpen voor meerdere HD-TV streams en is in iedere ruimte in huis toe te passen (max. 16 apparaten).
  • Betrouwbare en storingsvrij signaaltransport op bijna ieder Kabel Keur goedgekeurd coaxsysteem.

Ervaar je technische problemen met T-Mobile Thuis diensten zullen wij je vragen de MoCA-adapters er tussen uit te laten halen e.e.a. rechtstreeks te laten aansluiten voor een goede probleemanalyse.

PowerLine & Devolo's

Heb je reeds een Powerline of Devolo Adapter in huis, dan kun je ze ook gebruiken op de diensten van T-Mobile Thuis.

Het gebruik van Powerline en Devolo Adapters heeft niet onze voorkeur. Dit omdat deze adapters over het electriciteitsnetwerk gaan. Dit netwerk is niet specifiek bedoeld voor internet- en TV-diensten. Dit in tegenstelling tot het COAX netwerk.

Powerline of Devolo Adapters kunnen worden gekocht bij de meeste electronicazaken. De installatiemonteur van Guidion BV heeft deze niet bij zich.

Ervaar je technische problemen met T-Mobile Thuis diensten zullen wij je vragen de Powerline-adapters er tussen uit te laten halen e.e.a. rechtstreeks te laten aansluiten voor een goede probleemanalyse.

Hebben we je vraag beantwoord? Wil je contact met ons?

En? Heb je kunnen vinden waar je naar zocht op deze pagina?

Geweldig!

6.131

Klanten en jij hebben hun antwoord kunnen vinden via onze online klantenservice

Chat nu met 1 van onze medewerkers

"Hoi, mijn collega’s en ik zijn online om via de chat al je vragen te beantwoorden."

Start de chat
Of bereik ons via:

T-Mobile thuis forum:

T-Mobile thuis forum Nu online 65.556 vragen al beantwoord

Forum

Stel je vraag of lees wat anderen hebben gevraagd aan onze Community op ons Forum. Zij staan 24 uur per dag voor je klaar.

Naar het Forum
Of bereik ons via:
Of bereik ons via:
0800-0092
Openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag 7:00 - 22:00 uur
Zon- en feestdagen: 9:00-18:00 uur
Let op! Zorg dat je je bankrekeningnummer bij de hand hebt, zodat we je sneller kunnen helpen.
Stel je vraag via ons Forum
Stel 24 uur per dag je vraag aan onze online community
Ga naar ons Forum

Zoek binnen alle pagina's van T-Mobile