ICON/LOGINandroidantennes_outlinecalendar_outlinecall_outlinechatcheckmarkcheckmarkcheckmarkcheckmarkarrow-downarrow-downarrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-leftarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-uparrow-downcommunities_outlinecountdown_outlinedial-pad_outlinediy_outlinedsl_outlineeditArtboard 1Artboard 1ICON/PDF Copycommunities_outlinefrequentie_outlinegeenwticon-5ghzicon-2-4ghzinformation_outlineICON/INTERNETICON/INTERNETmeterlightbulb_graphicallocation_outlinemicrowave_outlinemy-location_outlineicon-pdfpower-plug_outlinedevices-off_outlineuit_outlinesatellite-dish_outlinesettings_outlinekundencenter-v3_outlinetools_outlinetv-apps_outlinetv-archive_outlineArtboard 1unplug_outlinevoicemail-message_outlinewifi-location_outlineafstand_wifiwlan_outline 2

Zender van de maand OUTtv

OUTtv is in november de zender van de maand. Deze lifestylezender richt zich speciaal op de gay gemeenschap en iedereen met een ruimdenkende blik. OUTtv toont internationaal succesvolle series en vooruitstrevende films. Daarnaast doet de zender ook verslag van LHBTI-evenementen in binnen- en buitenland, filmfestivals, fashionshows, reizen en lifestyle van de gemeenschap. Maak nu kennis met deze bevrijdende programma’s op kanaal 18.

Zender van de maand

Na de maand doorkijken?

Wil je vanaf december blijven kijken naar OUTtv? In My T-Mobile Thuis zet je het Entertainment pakket eenvoudig zelf aan. OUTtv vind je dan op kanaal 297.

Mis je de vorige Zender van de maand al? RTL Crime vind je in het Entertainment pakket. Zet het TV-pakket aan in My T-Mobile Thuis

Naar My T-Mobile Thuis

Kijktips voor OUTtv

 • Lachen met Fran Drescher
  Happily divorced met Fran Drescher

  Fran Drescher (The Nanny) heeft de lachers ook in deze Amerikaanse sitcom op haar hand. In Happily divorced speelt ze een vrouw die erachter komt dat haar man gay is. Maar dat kan haar humeur natuurlijk niet bederven.

  Maandag 11 november 20:25 uur
 • Film
  Muslim Drag Queens – De angst voorbij

  De homoseksuele asielzoeker Ali uit Pakistan is vastbesloten zijn angsten onder ogen te komen. Hij oefent voor zijn dansoptreden op het grootste Aziatische homofeest in Engeland. Daar zal hij transformeren in travestiet Shilpa Chan.

  Dinsdag 12 november 20:50
 • Grensverleggend
  Gerontophilia – Film van Bruce LaBruce

  Regisseur Bruce La Bruce heeft al heel wat grensverleggende films op zijn naam staan. In Gerontophilia komt de achttienjarige Lake (Pier-Gabriel Lajoie) er tijdens een vakantiebaantje als lifeguard achter dat hij op oude mannen valt. Hij gaat in een bejaardentehuis werken.

  Woensdag 13 november 22:35
 • Britse sitcom
  Vicious – Haat-liefdeverhouding

  Steracteur Derek Jacobi speelt een van de hoofdrollen in deze Britse comedyserie over een ouder homostel. Freddie en Stuart wonen met hun hond Balthazar in een flat bij Covent Garden. Ze zijn al bijna vijftig jaar bij elkaar en hebben een echte haat-liefdeverhouding. Start seizoen 2.

  Maandag 11 november 21:14 uur
 • Thaise spin-off
  Drag race Thailand – Europese première

  Op 5 november was de Europese première van deze spin-off van de populaire RuPaul’s Drag Race. In de Thaise versie halen dragqueens alles uit de kast in de strijd om de volgende Drag Superstar te worden. Vandaag zie je een herhaling van de eerste aflevering en een gloednieuwe aflevering 2. Kana Warrior, Angele Anang en Kandy Zyanide halen alles uit de kast in de Thaise spin-off.

  Dinsdag 12 november 21:09 en 22:13 uur
 • Tweestrijd
  A queer country – Gay tussen orthodoxen

  Israël heeft strenge orthodoxe wetten. Opvallend genoeg is het ook het land met de grootste gay pride ter wereld. Hoe gaat dit samen? Regisseurs Harriet Jane Davies en Lisa Morgenthau onderzoeken hoe het is gesteld met de LHBTI-gemeenschap in het land vol religieuze conflicten.

  Woensdag 23 november 22:25
 • Cursus dragqueen
  Divine being – Dragqueen voor beginners

  Documentaire over het Drag Lab in Italië, een unieke school waar twintig cursisten een cursus volgen om dragqueen te worden. Ze spelen mannelijke en vrouwelijke rollen en leren zwakke punten te verbeteren. Op hoge hakken lopen is daarna appeltje-eitje.

  Donderdag 28 november 22:00 uur
 • Artistiek
  I am happiness on earth

  Emiliano is een filmmaker die zich aangetrokken voelt tot een danser. Realiteit en fantasie lopen in elkaar over als Emiliano zelf onderdeel wordt van de film die hij aan het maken is. Regisseur Julian Hernandez brengt het mannelijk naakt oogstrelend in beeld.

  Vrijdag 30 november 22:30 uur

Kijktips voor alle zenders

Bekijk ook onze pagina met andere kijktips om te zien wat je in november nog meer niet mag missen.

Naar alle kijktips

Veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen op ons Forum


Zender van de Maand

Maak nu iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op jouw TV Box! T-Mobile Thuis introduceert Zender van de maand... Lees verder

Hebben we je vraag beantwoord? Wil je contact met ons?

En? Heb je kunnen vinden waar je naar zocht op deze pagina?

Geweldig!

6.131

Klanten en jij hebben hun antwoord kunnen vinden via onze online klantenservice

Chat nu met 1 van onze medewerkers

"Hoi, mijn collega’s en ik zijn online om via de chat al je vragen te beantwoorden."

Start de chat
Of bereik ons via:

T-Mobile thuis forum:

T-Mobile thuis forum Nu online 65.556 vragen al beantwoord

Forum

Stel je vraag of lees wat anderen hebben gevraagd aan onze Community op ons Forum. Zij staan 24 uur per dag voor je klaar.

Naar het Forum
Of bereik ons via:
Of bereik ons via:
0800-0092
Openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag 7:00 - 22:00 uur
Zon- en feestdagen: 9:00-18:00 uur
Let op! Zorg dat je je bankrekeningnummer bij de hand hebt, zodat we je sneller kunnen helpen.
Stel je vraag via ons Forum
Stel 24 uur per dag je vraag aan onze online community
Ga naar ons Forum

Zoek binnen alle pagina's van T-Mobile