ICON/LOGINandroidantennes_outlinecalendar_outlinecall_outlinechatcheckmarkcheckmarkcheckmarkcheckmarkarrow-downarrow-downarrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-leftarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-uparrow-downcommunities_outlinecountdown_outlinedial-pad_outlinediy_outlinedsl_outlineeditArtboard 1Artboard 1ICON/PDF Copycommunities_outlinefrequentie_outlinegeenwticon-5ghzicon-2-4ghzinformation_outlineICON/INTERNETICON/INTERNETmeterlightbulb_graphicallocation_outlinemicrowave_outlinemy-location_outlineicon-pdfpower-plug_outlinedevices-off_outlineuit_outlinesatellite-dish_outlinesettings_outlinekundencenter-v3_outlinetools_outlinetv-apps_outlinetv-archive_outlineArtboard 1unplug_outlinevoicemail-message_outlinewifi-location_outlineafstand_wifiwlan_outline 2

Zender van de maand RTL Crime

RTL Crime is in oktober de zender van de maand. Deze zender biedt de beste misdaadseries uit binnen- en buitenland met onder andere Baantjer, maar ook bekroonde buitenlandse series als The Killing en spannende waargebeurde misdaadverhalen. Maak nu kennis met deze programma’s op kanaal 18.

Zender van de maand

Na de maand doorkijken?

Wil je vanaf november blijven kijken naar RTL Crime? In My T-Mobile Thuis zet je het Entertainment pakket eenvoudig zelf aan. RTL Crime vind je dan op kanaal 325.

Mis je de vorige Zender van de maand al? 192TV vind je in het Kids & Music pakket. Zet het TV-pakket aan in My T-Mobile Thuis

Naar My T-Mobile Thuis

Kijktips voor RTL Crime

 • Zangeres Jennifer Hudson
  Crime files: The homefront

  Familiedrama’s staan centraal in deze misdaadserie. Het ging actrice en zangeres Jennifer Hudson voor de wind. Haar doorbraak bij American idol bracht platencontracten, filmrollen, prijzen en roem. Maar toen gebeurde iets vreselijks: haar moeder, broer en kleine neefje werden vermoord.

  Zaterdag 5 oktober 11:35 uur
 • Speurneus
  Commissaris Rex – Trouwe speurneus

  Rex is de onafscheidelijke politiehond van rechercheur Richie Moser. De trouwe speurneus is onmisbaar voor de Kriminalpolizei van Wenen bij het oplossen van misdaden. Rex en Richie moeten in deze aflevering iemand stoppen die uit wraak voor een HIV-besmetting aan het moorden slaat.

  Zondag 6 oktober 20:00 uur
 • Hitserie
  CSI: Crime Scene Investigation – Waar zijn de getuigen?

  De forensische detectives van CSI lossen de lastigste zaken op. Bij een schietpartij in een tram vallen doden en gewonden. Maar waarom zijn er zo moeilijk getuigen te vinden? Wat heeft zich afgespeeld tijdens deze chaotische rit des dood?

  Maandag 7 oktober 19:35 uur
 • Seizoen 6
  Castle – Kate antwoordt op Ricks aanzoek

  Schrijver Richard Castle helpt de politie met het oplossen van complexe moordzaken. Bij het slot van serie vijf spatten de romantische vonken eraf. Bij de start van seizoen 6 is te zien of Beckett Castle’s huwelijksaanzoek heeft geaccepteerd. Hoe moet dat verder?

  Donderdag 10 oktober 20:30 uur
 • Waar gebeurd
  True crime: Crime stories – De kwaadaardige lifter

  De verhalen van True crime zijn huiveringwekkend, en waar gebeurd. Frank Dryman kreeg een lift en ‘bedankte’ zijn chauffeur met zes kogels in de rug. Hij wist zijn straf lang te ontlopen, tot een kleinzoon van het slachtoffer ontdekte dat de dader nog steeds vrij rondloopt.

  Zondag 13 oktober 00:00 uur
 • Moordreconstructies
  Killer in plain sight

  Amerikaanse misdaadserie met moordreconstructies. Na een partijtje golf werd Gary Triano opgeblazen door een autobom. Achttien jaar later stond zijn ex terecht, beschuldigd van de moord die ze zou hebben laten plegen om aan het geld van de levensverzekering te komen.

  Zaterdag 19 oktober 00:30 uur
 • Nederlands
  Baantjer – De moord buiten schooltijd

  De politieserie die is gebaseerd op de boeken van Appie Baantjer, is nog altijd ongekend populair. De Cock, met c-o-c-k, onderzoekt de dood van lerares Frans Yvonne Bloem, van het Amsterdams Lyceum. Ze was niet bij iedereen populair, zo blijkt.

  Zaterdag 19 oktober 20:00 uur
 • Nederlands
  Moordvrouw – Fenna op jacht naar tbs’er

  Lekker helemaal terug naar het begin met de allereerste aflevering van Moordvrouw. Wendy van Dijk speelt rechercheur Fenna Kremer, die het op haar eerste werkdag meteen voor de kiezen krijgt. Een tbs’er is ontsnapt en wil blijkbaar wraak. Fenna moet hem stoppen.

  Maandag 21 oktober 22:30 uur

Kijktips voor alle zenders

Bekijk ook onze pagina met andere kijktips om te zien wat je in oktober nog meer niet mag missen.

Naar alle kijktips

Veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen op ons Forum


Zender van de Maand

Maak nu iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op jouw TV Box! T-Mobile Thuis introduceert Zender van de maand... Lees verder

Wil je contact met ons?

En? Heb je kunnen vinden waar je naar zocht op deze pagina?

Geweldig om te horen!

Chat nu met 1 van onze medewerkers

"Hoi, mijn collega’s en ik zijn online om via de chat al je vragen te beantwoorden."

Start de chat
Of bereik ons via:

T-Mobile thuis forum:

T-Mobile thuis forum Nu online 65.556 vragen al beantwoord

Forum

Stel je vraag of lees wat anderen hebben gevraagd aan onze Community op ons Forum. Zij staan 24 uur per dag voor je klaar.

Naar het Forum
Of bereik ons via:
Of bereik ons via:
0800-0092
Openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag 7:00 - 22:00 uur
Zon- en feestdagen: 9:00-18:00 uur
Let op! Zorg dat je je bankrekeningnummer bij de hand hebt, zodat we je sneller kunnen helpen.
Stel je vraag via ons Forum
Stel 24 uur per dag je vraag aan onze online community
Ga naar ons Forum

Zoek binnen alle pagina's van T-Mobile