ICON/LOGINandroidantennes_outlinecalendar_outlinecall_outlinechatcheckmarkcheckmarkcheckmarkarrow-downarrow-downarrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-leftarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-uparrow-downcommunities_outlinecountdown_outlinedial-pad_outlinediy_outlinedsl_outlineeditArtboard 1Artboard 1ICON/PDF Copycommunities_outlinefrequentie_outlineicon-5ghzicon-2-4ghzinformation_outlineICON/INTERNETICON/INTERNETmeterlightbulb_graphicallocation_outlinemicrowave_outlinemy-location_outlineicon-pdfpower-plug_outlinedevices-off_outlineuit_outlinesatellite-dish_outlinesettings_outlinekundencenter-v3_outlinetools_outlinetv-apps_outlinetv-archive_outlineArtboard 1unplug_outlinevoicemail-message_outlinewifi-location_outlineafstand_wifiwlan_outline 2

Zender van de maand april
MTV Live

In april is MTV Live de Zender van de maand. Bekijk onder andere de tofste hitlijsten, de mooiste live concerten en interviews met de grootste sterren. Ontdek MTV Live op kanaal 18.

T-Mobile Thuis is flexible

Na de maand doorkijken?

Wil je vanaf mei blijven kijken naar de programma's van MTV Live? In My T-Mobile Thuis zet je het Kids & Music pakket eenvoudig zelf aan. MTV Live vind je dan op kanaal 215.

Mis je de vorige Zender van de maand al? Shorts TV vind je in het Infotainment pakket. Zet het TV-pakket aan in My T-Mobile Thuis.

Naar My T-Mobile Thuis

Kijktips voor MTV Live

 • Hits
  Totally uninterrupted party hits

  Drie uur lang non-stop de beste partyhits om de vrijdagavond goed te beginnen en het weekend mee in te luiden. Waar is dat feestje? Op MTV Live is dat feestje!

  zaterdag 6 april om 18:00 uur
 • Wereldster
  Jennifer Lopez: The ride (Part 1 and part 2) – Het verhaal van J.Lo

  Al twintig jaar mag Jennifer Lopez zich een superster noemen, maar wat ging er vooraf aan haar eerste wereldhit If you had my love? Kijk mee hoe J.Lo zichzelf van jong meisje uit de Bronx naar sterrenstatus zong.

  Kijk mee naar het verloop van Jennifer Lopez’ muziekcarrière. Van meisje uit de Bronx naar wereldster met allure.

  maandag 8 april om 22:30 uur
 • Live concert
  MTV World stage: Muse

  Tijdens het 2018 MTV World stage-concert in Bilbao trad Muse op als headliner. En wie optredens van Muse kent, weet dat dit maar twee dingen kan betekenen: vuurwerk en rock-‘n-roll.

  dinsdag 9 april om 22:30 uur
 • Hits
  Zara Larssons’s pop life top 20

  Zweedse popzangeres Zara Larsson toont in Zara Larsson’s pop life top 20 haar twintig favoriete nummers. In het rijtje komen onder andere nummers van Little Mix en David Guetta voor, maar ook haar eigen hits plaatst ze in de lijst.

  woensdag 10 april om 19:00 uur
 • Hits
  Top 50 biggest hits of 2019 so far

  Tijdens de Top 50 biggest hits hoor je alleen dé tracks die er op dit moment toe doen. Denk aan artiesten als Ariana Grande, Post Malone en Dua Lipa. Gegarandeerd de beste muziek van nu.

  zaterdag 13 april om 18:00 uur
 • Live concert
  Shawn Mendes: MTV unplugged

  Tijdens MTV unplugged ontstaan geregeld memorabele optredens zoals destijds van Nirvana. Ook popidool Shawn Mendes kreeg de kans om de sterren van de hemel te spelen. Hij liet o.a. zijn hits Stiches en Mercy horen, maar ook enkele akoestische covers.

  woensdag 17 april om 21:00 uur
 • Live concert
  MTV Live: Dua Lipa

  New rules en Hotter than hell: de nummers van Dua Lipa zijn niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Tijdens haar onvergetelijke optreden bij MTV Live passeren deze tracks zeker de revue.

  vrijdag 19 april om 20:30 uur
 • Wereldster
  David Guetta’s biggest collabs

  Franse DJ David Guetta bestormde in 2009 de hitlijsten. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de muziekwereld. In David Guetta’s biggest collabs praat Guetta over zijn meest memorabele samenwerkingen met de grootste artiesten, zoals Sia en Snoop Dogg.

  woensdag 24 april om 19:00 uur

Kijktips voor alle zenders

Bekijk ook onze pagina met andere kijktips om te zien wat je in april nog meer niet mag missen.

Naar alle kijktips

Veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen op ons Forum


Bekijk nu jouw Zender van de maand

Maak nu iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op jouw TV Box!... Lees verder

We helpen je graag persoonlijk verder

Of bereik ons via:
0800-0092
Openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag 7:00 - 22:00 uur
Zon- en feestdagen: 9:00-18:00 uur
Let op! Zorg dat je je bankrekeningnummer bij de hand hebt, zodat we je sneller kunnen helpen.
Stel je vraag via ons Forum
Stel 24 uur per dag je vraag aan onze online community
Ga naar ons Forum

Zoek binnen alle pagina's van T-Mobile