ICON/LOGINandroidantennes_outlinecalendar_outlinecall_outlinechatcheckmarkcheckmarkcheckmarkarrow-downarrow-downarrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-leftarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-uparrow-downcommunities_outlinecountdown_outlinedial-pad_outlinediy_outlinedsl_outlineeditArtboard 1Artboard 1ICON/PDF Copycommunities_outlinefrequentie_outlineicon-5ghzicon-2-4ghzinformation_outlineICON/INTERNETICON/INTERNETmeterlightbulb_graphicallocation_outlinemicrowave_outlinemy-location_outlineicon-pdfpower-plug_outlinedevices-off_outlineuit_outlinesatellite-dish_outlinesettings_outlinekundencenter-v3_outlinetools_outlinetv-apps_outlinetv-archive_outlineArtboard 1unplug_outlinevoicemail-message_outlinewifi-location_outlineafstand_wifiwlan_outline 2

Zender van de maand Juni I-Concerts

In juni is I-Concerts de Zender van de maand. Je kijkt hier de beste live-optredens van grote artiesten. Een must voor elke muziekliefhebber. Beleef jouw idool deze maand op kanaal 18.

Zender van de maand mei Comedy Central Extra

Na de maand doorkijken?

Wil je vanaf juli blijven kijken naar de concerten van I-Concerts? In My T-Mobile Thuis zet je het Kids & Music pakket eenvoudig zelf aan. I-Concerts vind je dan op kanaal 228.

Mis je de vorige Zender van de maand al? Comedy Central Extra vind je in het Entertainment pakket. Zet het TV-pakket aan in My T-Mobile Thuis.

Naar My T-Mobile Thuis

Kijktips voor I-Concerts

 • Festival
  Michael Kiwanuka - Garorock Festival

  Britse soulzanger Michael Kiwanuka stond in 2017 op het Franse Garorock Festival. Hij opende met zijn hit ‘Cold Little Heart’ en bracht zelfs drie maal acht minuten durende nummers ten gehore, waaronder ‘Love and Hate’. In totaal speelde hij zeven nummers.

  vrijdag 7 juni om 19:30 uur
 • Festival
  Calvin Harris - iTunes Festival

  Calvin Harris is niet meer weg te denken uit de electrohouse-scene en staat geregeld op festivals. Zo ook op die van iTunes. Na een energieke live tracklist sluit de dj af met zijn destijds net uitgebrachte hit Summer.

  vrijdag 7 juni om 21:00 uur
 • Festival
  Metallica - Orion Festival

  Registratie van het optreden van metalband Metallica op hun eigen festival in Atlantic City. Met uitvoeringen van hun klassiekers ‘Sad but True’ en ‘Seek & Destroy’. De band staat 11 juni in de Amsterdamse Johan Cruijff Arena met hun WorldWired Tour.

  zondag 9 juni om 19:12 uur
 • Festival
  Jimi Hendrix - Live at Monterey

  Het optreden van de Amerikaanse gitaarvirtuoos en zanger Jimi Hendrix op het Amerikaanse Monterey festival in 1967 betekende voor hem, en zijn bandmaten Mitch Mitchell en Noel Redding, de grote internationale doorbraak. Verplichte kost voor iedere rockliefhebber.

  zondag 9 juni om 21:27 uur
 • Festival
  Editors - Live at Eurockéennes

  Eurockéennes de Belfort is een van de grootste muziekfestivals van Frankrijk. Niet verwonderlijk dus dat de populaire Britse indierockband Editors op 7 juli 2017 hier optrad. De band eindigde het concert in stijl: met hun ultieme afsluiter, monsterhit ‘Papillon’.

  zaterdag 15 juni om 21:21 uur
 • Concert
  Shawn Mendes: Live at Melrose Ballroom

  Een intiem concert van het jonge popidool Shawn Mendes. De Canadese singer-songwriter brak door via Vine en werd een van de meest invloedrijke tieners. In de Melrose Ballroom speelt hij zijn grootste hits, zoals ‘Treat You Better’, ‘Stitches’ en ‘Mercy’.

  dinsdag 11 juni om 19:35 uur
 • Festival
  Amy Winehouse - Live at Eurockéennes

  De Britse zangeres Amy Winehouse zal de geschiedenis ingaan als een van de beste zangeressen van haar generatie. Tijdens dit concert op het Franse festival Eurockéennes de Belfort in 2007, vier jaar voor haar tragische dood, was ze werkelijk in topvorm.

  zaterdag 22 juni om 20:00
 • Festival
  Ed Sheeran - Live at Glastonbury

  Ed Sheeran had de eer om de zondag af te sluiten op de Pyramid Stage op Glastonbury 2017. Het podium voor de écht grote namen. De popster gaf van te voren aan bloednerveus te zijn, maar hij gaf een indrukwekkend optreden weg.

  dinsdag 25 juni om 21:00 uur

Kijktips voor alle zenders

Bekijk ook onze pagina met andere kijktips om te zien wat je in mei nog meer niet mag missen.

Naar alle kijktips

Veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen op ons Forum


Zender van de Maand

Maak nu iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op jouw TV Box! T-Mobile Thuis introduceert Zender van de maand... Lees verder

We helpen je graag persoonlijk verder

Of bereik ons via:
0800-0092
Openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag 7:00 - 22:00 uur
Zon- en feestdagen: 9:00-18:00 uur
Let op! Zorg dat je je bankrekeningnummer bij de hand hebt, zodat we je sneller kunnen helpen.
Stel je vraag via ons Forum
Stel 24 uur per dag je vraag aan onze online community
Ga naar ons Forum

Zoek binnen alle pagina's van T-Mobile