ICON/LOGINandroidantennes_outlinecalendar_outlinecall_outlinechatcheckmarkcheckmarkcheckmarkcheckmarkarrow-downarrow-downarrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-leftarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-rightarrow-uparrow-downcommunities_outlinecountdown_outlinedial-pad_outlinediy_outlinedsl_outlineeditArtboard 1Artboard 1ICON/PDF Copycommunities_outlinefrequentie_outlinegeenwticon-5ghzicon-2-4ghzinformation_outlineICON/INTERNETICON/INTERNETmeterlightbulb_graphicallocation_outlinemicrowave_outlinemy-location_outlineicon-pdfpower-plug_outlinedevices-off_outlineuit_outlinesatellite-dish_outlinesettings_outlinekundencenter-v3_outlinetools_outlinetv-apps_outlinetv-archive_outlineArtboard 1unplug_outlinevoicemail-message_outlinewifi-location_outlineafstand_wifiwlan_outline 2

Zender van de maand Nickelodeon Junior

Nickelodeon Junior is in augustus de Zender van de maand. Deze zender is speciaal voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Spelenderwijs leren ze taal, rekenen en sociale vaardigheden. Maak nu kennis met de leerzame kinderprogramma’s op kanaal 18.

Zender van de maand

Na de maand doorkijken?

Wil je vanaf september blijven kijken naar Nickelodeon Junior? In My T-Mobile Thuis zet je het Kids & Music pakket eenvoudig zelf aan. Nickelodeon Junior vind je dan op kanaal 172.

Mis je de vorige Zender van de maand al? E-Entertainment vind je in het Entertainment pakket. Zet het TV-pakket aan in My T-Mobile Thuis.

Naar My T-Mobile Thuis

Kijktips voor Nickelodeon Junior

 • Guppystijl
  Bubble Guppies

  De Bubble Guppies wonen in een onderwaterwereld en leren altijd weer iets nieuws. In deze extra lange aflevering willen ze graag naar een concert van zanger Stylee, maar daarvoor moeten ze wel een hele reis afleggen.

  zaterdag 3 augustus 8.30 uur
 • Dora-film
  Dora’s wereldavontuur

  Een extra lange Dora-aflevering! Het is overal Vriendschapsdag, maar Swieber heeft per ongeluk de speciale vriendschapsarmbandjes gestolen. Dora en hij moeten nu de hele wereld over om te armbandjes terug te geven. Ze reizen onder andere naar Frankrijk en China.

  zondag 4 augustus 8.30 uur
 • Vrolijke kapster
  Sunny Day

  Sunny is een altijd positieve en creatieve haarstyliste. In haar kapsalon krijgt ze steevast hulp van haar pratende hond Doodle, haarverfster Rox en receptioniste Blair. Cindy is een vaste klant, want zij heeft altijd een bad hair day. Met elke aflevering een nieuw liedje!

  zondag 4 augustus 9.50 uur
 • Dora-film
  Dora redt Sprookjesland

  Sprookjesland dreigt zijn magie te verliezen! Dora en aapje Boots gaan op avontuur om de koning en de koningin te helpen. Ze moeten op zoek naar het magische water, maar om bij de rivier te komen moeten ze langs allerlei slechteriken.

  zondag 11 augustus 8.30 uur
 • Tweeling-geesten
  Shimmer en Shine

  De eeneiige tweeling Shimmer en Shine zijn geesten met een bijzondere gave: ze kunnen wensen in vervulling brengen. Maar ze zijn nog in training, dus het gaat niet altijd goed. Hun vriendinnetje Leah mag elke dag drie wensen doen.

  dinsdag 13 augustus 16.00 uur
 • T-Rex robot
  Rusty Rivets

  Rusty Rivets is een hele slimme jongen die van alles kan bouwen. Ruby Ramirez is zijn beste vriend met wie hij de leukste avonturen beleeft. O ja, Ruby is een robot-Tyrannosaurus! En Rusty heeft nog veel meer robotvrienden.

  maandag 19 augustus 16.45 uur
 • Goedlachs varkentje
  Peppa Pig

  Peppa Pig is een klein varkentje dat bevriend is met allerlei andere diertjes. Met haar vriendjes of haar familie gaat ze op pad om te fietsen, zwemmen of spelen. Dat eindigt altijd met een aanstekelijke lachbui.

  vrijdag 23 augustus 14.45 uur
 • Racen en sleutelen
  Blaze en de monsterwielen

  Animatieserie over coureur AJ en zijn monstertruck Blaze, die ook zijn beste vriend is. Ze houden van sleutelen en natuurlijk van racen met de andere monstertruck-vrienden. Tijdens hun avonturen leren ze tegelijkertijd ook veel over bijvoorbeeld techniek, wetenschap en wiskunde.

  zaterdag 24 augustus 8.30 uur

Kijktips voor alle zenders

Bekijk ook onze pagina met andere kijktips om te zien wat je in augustus nog meer niet mag missen.

Naar alle kijktips

Veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen op ons Forum


Zender van de Maand

Maak nu iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op jouw TV Box! T-Mobile Thuis introduceert Zender van de maand... Lees verder

Wil je contact met ons?

Of bereik ons via:
0800-0092
Openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag 7:00 - 22:00 uur
Zon- en feestdagen: 9:00-18:00 uur
Let op! Zorg dat je je bankrekeningnummer bij de hand hebt, zodat we je sneller kunnen helpen.
Stel je vraag via ons Forum
Stel 24 uur per dag je vraag aan onze online community
Ga naar ons Forum

Zoek binnen alle pagina's van T-Mobile